Wie wij zijn

Hans

Mijn naam is Hans. In mijn spiritualiteit ben ik sterk ontwikkeld bij het invoelen van personen. Door te werken met mijn handen geef ik genezende energie door, dit heft blokkades op en verlicht de pijn in het lichaam. Deze healing doe ik in onze praktijk, telefonisch en op afstand.Ook kunt u een afspraak maken dat ik bij u thuis kom.

Louise

Mijn naam is Louise. Vanaf mijn jeugd ben ik al bezig met spiritualiteit. Ik ben helderziend en heldervoelend. Via mijn gidsen krijg ik boodschappen door die antwoord kunnen geven op jouw vragen of wat je in een lastige situatie zou kunnen doen.

Ik geef zaalsessies, thuisbehandelingen, chakra/reiki behandelingen en hotstone massage. Ook begeleid ik mensen bij het ontwikkelen van hun spiritualiteit en geef individuele sessies op spirituele beurzen.

Neem contact op

Klik hier voor contact

Huis energetisch reinigen

Wij kunnen uw huis energetisch reinigen van entiteiten die niet zijn over gegaan ...

Lees meer

Quantum touch

Quantum touch is een belangrijke doorbraak in de kunst van genezen met de handen ...

Lees meer
Moxa Therapie

Moxa therapie

Een moxa behandeling is een traditionele alternatieve methode uit China. In het Nederlands ...

Lees meer

Hotstone massage

Eeuwenoude en wereldwijd toegepaste massage waarbij men gebruikt maakt van ...

Lees meer

Chakra

Chakra betekent letterlijk wiel in het Sanskriet. Zij bevinden zich net buiten je lichaam ...

Lees meer

Healing

Het toepassen van handoplegging als paranormale of alternatieve geneeswijze gaat ver terug ...

Lees meer

Reiki

Reiki is een eenvoudige heelmethode door middel van aanraking die in de late 19e ...

Lees meer